VELKOMMEN TIL ZONTA TRONDHEIM

PROBLEMER MED NAVIGERING PÅ NETTSIDEN MED MOBIL ELLER NETTBRETT?
Hold telefon og brett vertikalt. Klikk på boksen Primary Menu,  øverst til høyre, eller på rødt felt, da kan du  utforske de ulike fanene. 

ZONTA er en internasjonal organisasjon som har som formål å støtte kvinners sak over hele verden.
Organisasjonen har 29 000 medlemmer i 66 land. Vår primære oppgave er å støtte flere internasjonale prosjekt for likestilling og menneskerettigheter, som i særlig grad angår kvinner, deres helse og utdanning, å avskaffe kjønnsbasert vold, barneekteskap og menneskehandel. Les mer på om dette på siden Våre prosjekter. 

Gjennom det lokale arbeidet og klubbmøter får medlemmer av Zonta mulighet til å møte kvinner med forskjellig bakgrunn og erfaring, få et fellesskap med kvinner med samme interesser og engasjement. Vi vil gjøre noe for andre – hjelpe sårbare kvinner som lever under vanskelige kår– gjennom å støtte Zontas bistandsprosjekter lokalt og globalt. Da får vi også mulighet for å delta i og bli inspirert av interessante møter og diskusjoner om forskjellige tema.

Klubben i Trondheim har rundt 30 medlemmer som representerer et bredt utvalg av kvinner med forskjellige utdannelser og jobber. Les om klubben på siden FAKTA.

Mangfoldigheten gir oss et inspirerende samvær og givende samtaler og gjør oss samtidig i stand til å utvikle en rekke spennende møter og arrangementer, slik at vi kan bidra til å styrker kvinners muligheter og rettigheter lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi møtes en gang i måneden fra september til juni til interessante foredrag, samvær og planlegging av våre ulike arrangementer og prosjekter. Vi arrangerer loppemarked og andre aktiviteter for å skaffe penger til prosjektene. Vi holder åpne møter for å informere og Zontas hjertesaker. Se vårt møteprogram på siden AKTIVITETER. Vi støtter lokale tiltak som fremmer kvinners sak, som 8 mars og FN- dagen mot vold mot kvinner, 25 november. Vi deltar på Zontas landsmøter, distriktsmøter og conventions (verdenskongresser) og treffer mennesker fra hele verden som jobber for samme sak. Se siden FLERE AKTIVITETER. Vi arbeider alle sammen i ulike klubbkomiteer og tar på oss verv i organisasjonen.

Med medlemskap i Zonta  får du et nasjonalt og internasjonalt nettverk. Når du tar på deg verv i styre eller komite utvikler du deg  personlig og profesjonelt  Og ikke minst lærer du å kjenne spennende mennesker over hele verden, i et morsomt og inspirerende samvær. 

Er du interessert, vil vite mer, ta kontakt med

Eva Ohm

 

KLUBBFAKTA
Trondheim Zonta

Org.nr. 996465703
Charterdato: 1994
Møtedag: Annen hver tirsdag i måneden
Antall medlemmer: 34

Kontakt: Eva Ohm, [email protected]

ZONTA 100 ÅR

Trondheim Zonta klubb støtter disse internasjonale prosjektene:

Hånd-i-hånd:  Støtte til flyktninger i Jordan

Stoppe barneekteskap i 12 land

Fremme jenters skolegang i Madagaskar

Les mer om prosjektene på fanen Våre Prosjekter.